Welkom bij
Artifoto Veenendaal

Eyelove brillen bij Artifoto

Het hoe en waarom.
Artifoto is al ruim 60 jaar gevestigd in de Hoofdstraat van Veenendaal en gespecialiseerd in beeldvorming. Groepsfoto's, pasfoto's, portretfotografie, bruidsreportage's en woningfotografie zijn nog steeds bezigheden die bij Artifoto op hoogstaand niveau en dagelijks worden uitgevoerd.
In de winkel wordt allerlei foto en video apparatuur, alsmede verrekijkers verkocht. Bijna alles wat bij Artifoto wordt verkocht heeft wel een lens. Omdat er in het digitale tijdperk ruimte in de winkel ontstond voor nieuwe artikelen was de keus snel gemaakt: Brillen (weer lenzen dus). Door samenwerking met Eyelove is er een nieuwe, veelbelovende productlijn aan de winkel toegevoegd.

Bij iedere outfit een passende bril.

Eyelove Brillen XL bij Artifoto geeft u de keuze uit ruim 350 trendy brillen voor een vaste lage prijs. Kom naar de Hoofdstraat in Veenendaal en kies een leuk en passend montuur!

Gratis oogmeting
Eyelove Brillen bij Artifoto zorgt voor een uitermate, accurate oogmeting, waardoor uw oogsterkte zeer nauwkeurig wordt gemeten. U kunt altijd terecht voor een gratis oogmeting, zonder afspraak!

Eyelove Brillen bij Artifoto geeft u de keuze uit ruim 350 trendy brillen voor een vaste lage prijs. Kom naar de Hoofdstraat in Veenendaal en kies een leuk en passend montuur!